Zwangerschapscursus bij Yoga Tholen
Start januari 2024 – Schrijf je hier in!

Ontspanningsoefeningen tijdens je zwangerschap om in balans te blijven en je krachtiger te voelen is niet nieuw. Vaak starten we als aanstaande moeder voor het eerst met yoga of gymnastiek omdat jouw gezondheid veel meer betekenis krijgt in deze periode. Dit is geen toeval, je draagt een kindje en daar wil je, ook al in de buik goed voor zorgen. 

Door het volgen van deze zwangerschapscursus ontstaat er meer lichaams- en ademhaling bewustzijn wat voor zowel een gezonde zwangerschap bevorderend is maar ook voor een natuurlijke bevalling.

Ook kunnen de ontspanningsoefeningen en je ademhaling je helpen om beter met stress om te gaan. Waar we in het dagelijkse leven veel mee in aanraking komen. Stress verminderen is niet alleen fijn voor jou maar ook voor jouw kindje! 

Deze zwangerschapslessen zijn geschikt voor iedere aanstaande moeder. Met of zonder yogaervaring en je hoeft ook niet lenig te zijn om de les te kunnen volgen. De zwangerschapsyoga bestaat uit een reeks van tien lessen. De cursus gaat van start vanaf minimaal drie deelnemers.

De Cursus

Bewustwording tijdens de zwangerschap

Tijdens deze cursus laten Doreen je houdingen en ademhalingstechnieken ervaren welke kunnen helpen bij het verminderen van stress. Deze technieken en oefeningen kan je ook gebruiken tijdens de bevalling. Verder nemen we houdingen mee waardoor er meer bewustzijn ontstaat in het bekkengebied, dit helpt bij een gezonde houding tijdens je zwangerschap maar dit kan je ook meenemen richting je bevalling, hoe je de zwaartekracht kan gebruiken om natuurlijk te bevallen. Verder zal er ruimte zijn voor een partnerles en aandacht voor de kraamtijd. 

Ons doel

Vertrouwen

Ons voornaamste doel is het geven van vertrouwen tijdens de zwangerschap richting jouw bevalling. Het in contact komen met jouw lichaam & jouw kindje. We hopen je handvaten te bieden in de vorm van ontspanningsoefeningen & ademhalingstechnieken welke je kan gebruiken tijdens je zwangerschap en bevalling.

 

Onderwerpen

Wat je mag verwachten:

Ademhalingsoefeningen voor tijdens de zwangerschap en bevalling
– Yoga oefeningen voor tijdens je zwangerschap die je thuis kunt doen
– Bewustwording van jouw lichaam & adem
– Het gebruik van houdingen voor tijdens de bevalling
– Ruimte voor connectie met jouw kindje
– Een veilige ruimte waar alles er mag zijn

Praktische informatie vind je hier.

 

shared space

In de studio hangt een rustgevende en persoonlijke sfeer, vormgegeven met liefde in neutrale en warme aarde tinten. Wees welkom in deze ruimte!

Namasté