Over Jinte

Yoga kwam tien jaar geleden op mijn pad, sindsdien is het een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Het geeft mij een gevoel van thuiskomen in mijn lichaam, hart en gedachten. Het geven van een yogales voelt voor mij als een enorm cadeau. Graag verwelkom ik jou bij een van de groepslessen of tijdens een privéles.

Mijn pad

De eerste keer dat ik op een yogamat stapte was ik achteraf gezien enorm gedistantieerd van mijn gevoelswereld. Door jaren op het hoogste niveau te turnen en het negeren van lichamelijke signalen was er weinig connectie tussen mijn lichaam en geest. Het kostte mij jaren om mijn vinger te kunnen leggen op wat een yogapractice voor mij kon betekenen en hoe het mij nu ondersteunt. In zachtheid, met liefde en volle overgave liet mijn hart zich weer openen en durfde ik weer te vertrouwen op mijn gevoelens, kracht & kunde.

 

Na een hbo-opleiding HRM heb ik een 2-jarige opleiding tot life- en loopbaancoach gevolgd. Vanuit daar groeide het verlangen mijn pa- pieren te behalen om yogalessen te mogen geven. Zo heb ik de Yin Yoga Teacher Training (200h) aan de Nieuwe Yogaschool Amsterdam afgerond en onlangs een zwangerschapsyoga docentopleiding (50h) gevolgd. Op dit moment studeer ik Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Omdat iemand nooit is uitgeleerd zal dit lijstje zich de komende jaren verder uitbreiden. En eigenlijk nog belangrijker; omdat yoga mijn eigen leven zo ontzettend veel beter en leuker heeft gemaakt.

Welkom

Voel je welkom

Voel je welkom bij een van de groepslessen of tijdens een privé yogales. Met plezier begeleid ik jou tijdens je (eerste) ervaringen en bevindingen op de yogamat. Ik laat je graag de voordelen van yoga ervaren op een laagdrempelige manier. Zodra je regelmatig start met het beoefenen van yoga zal je waarschijnlijk wat veranderingen gaan ervaren. Yoga heeft namelijk vele voordelen, zoals sterker en flexibelere worden. Maar je kan ook gaan ervaren dat je beter slaapt of dat je meer geconcentreerd bent op je werk.

Welkom

Voel je welkom

Voel je welkom bij een van de groepslessen of tijdens een privé yogales. Met plezier begeleid ik jou tijdens je (eerste) ervaringen en bevindin- gen op de yogamat. Ik laat je graag de voordelen van yoga ervaren op een laagdrempelige manier. Zodra je regelmatig start met het beoefenen van yoga zal je waarschijnlijk wat veranderingen gaan ervaren. Yoga heeft namelijk vele voordelen, zoals sterker en flexibelere worden. Maar je kan ook gaan ervaren dat je beter slaapt of dat je meer geconcentreerd bent op je werk.

“The body benefits from movement and the mind benefits from stillness.” ― Sakyong Mipham

Namasté