Kom in jouw kracht | Coachingstraject

Er zijn op dit moment nog een aantal plekken vrij voor 1:1 coaching. Dit traject is voor vrouwen die voelen dat het tijd is om in haar kracht te komen staan. Die bereid zijn om innerlijk werk te verrichten om veranderingen aan te brengen in haar leven.
 

Het traject zou passend voor je zijn als je ergens weet dat het anders kan en graag daarin wilt groeien. Misschien verval je steeds terug in oude patronen zoals please gedrag, overwerken, piekeren of keuzestress. Deze patronen kan je eigenlijk zien als symptomen van alles wat zich daaronder bevindt. Wat maakt dat je blijft piekeren, waar komt dit vandaan? 

In plaats van de focus te leggen bij het veranderen van de symptomen, kijken we naar de oorzaak van een patroon en welke overtuigingen daarbij horen.

Tijdens dit proces stellen we eerst duidelijk wat de hulpvraag is, of deze nog hetzelfde is als tijdens de aanmelding. Daarna gaan we verdiepen in jou als persoon, waarbij zelfkennis centraal staat. We kijken eerst naar wat er losgelaten mag worden, om dit deel te helen en met verschillende tools te hervormen. Daarna kunnen we gaan kijken naar wat er intentioneel aangenomen mag worden. Om het nieuwe aan te nemen is het belangrijk dat je het oude los laat, en daarvoor moet je ook naar jouw schaduwkanten kunnen kijken. 

Waarom dit voor jou een goede keuze is

Investeren in jezelf is altijd een goede keuze. Persoonlijk investeer ik veel in mezelf, mijn gezondheid, mijn spirituele groei en om als moeder te groeien. Deze keuze, deze investering betaalt zich altijd uit, op een directe maar soms ook op een onverwacht indirecte manier.

Pas als jij verandert, verandert de wereld om je heen. Als jij jezelf beter leert kennen, al jouw stemmen en patronen, kan je steeds meer zelfacceptatie opbouwen en ontdek dat je veel meer op jezelf mag vertrouwen. Als jij meer zelfliefde gaat ervaren zal je merken dat de buitenwereld daarop gaat reageren. Als jij een nieuwe versie van jezelf wordt zal je merken dat je relaties, gezondheid en carrière met jou mee veranderen. Wellicht kies je nu een andere richting waardoor je ook weer nieuwe situaties creëert.

Op papier klinkt het altijd mooi en super logisch echter werkt het alleen als jij je werk ervoor doet. Je kan ontzettend veel boeken lezen of inspirerende social media-accounts volgen in persoonlijke groei, maar er verandert niks tot jezelf actie onderneemt en jouw stappen zet. We willen vaak alles zelf oplossen en sterk zijn waardoor hulp vragen soms lastig is. Toch hebben we als mens anderen nodig om jezelf nog beter te leren kennen en je te begeleiden door jouw persoonlijke proces.

Door altijd alles alleen te willen oplossen, probeer je ook altijd zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Wat niet alleen zonde kan zijn van jouw tijd maar ook wat je in die tijd al had kunnen creëren. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik niet dit werk zou doen of zou leven zoals ik nu doe als ik niet hele fijne (yoga)teachers, docenten en mede coaches had gehad.

 

Wat je mag ontvangen

Jouw hulpvraag zullen we verdiepen en we kijken gaandeweg waar de aandacht naar toe mag gaan. Het kan zijn dat dat er iets anders aandient wat eerst aandacht nodig heeft of dat juist datgene jou al die tijd blokkeerde. Door holistisch te kijken naar elk vraagstuk omarmen we alles wat zich aandient.

 Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

  • Jezelf leren kennen, weten waar je voor staat en deze waarheid, JOUW waarheid volledig te omarmen zonder jezelf druk te maken om wat anderen van je vinden.
  • Bewustwording van patronen en deze via oefeningen te doorbreken.
  • Zelfvertrouwen vergroten, durven jouw hart te volgen.
  • Jezelf liefhebben en leren te accepteren wie je bent.
  • Bewust worden van waar jouw grenzen liggen en hiernaar durven te luisteren.
  • Jezelf op de eerste plaats durven te zetten.

 

ik ben er voor jou

Praktisch

Dit traject start met een kort telefonische intake om de hulpvraag wat beter in kaart te brengen. Bij een GO van beide kanten starten we met het Kom in jouw kracht – Coachingstraject. Dit traject start vanaf 12 weken, 6 sessies om de week. Elke sessie duurt ongeveer 60 minuten waarbij eventuele uitloop mogelijk is.

Tussen de sessies door kan je aan de slag met oefeningen uit de sessies. Hierdoor pas je direct jouw inzichten toe in jouw dagelijkse leven of tijdens jouw werk.

Tijdens de sessies is er ruimte voor jouw persoonlijke verhaal, vragen en verwelkomen we alle bijbehorende gevoelens en emoties.

Meld je aan via het online intake formulier: